Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

 

Garanciális feltételek

Átvételkor kérjük alaposan nézze át a termékeket. A szállító köteles tételesen átadni az árut. Amennyiben bármilyen problémát tapasztal, a szállítólevélen kérjük jelezni, az ön és a szállító  aláírásával igazolva.

Szállítólevélen nem jelzett, átvételt követő törés reklamációt nem fogadunk el. Kérjük, a számlát vagy másolatát megőrizni, mert a garancia csak ennek meglétével érvényesíthető.  Burkolatok esetén minőségi reklamációt, az átvételt követő 3 napon belül, kizárólag a burkolás megkezdése előtt fogadunk el.

A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló, többször módosított 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók.

Az általunk forgalmazott termékekhez a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat.

A termék nem rendeltetésszerű használatából és helytelen beépítéséből fakadó meghibásodásokért, károkért garanciát nem vállalunk! A szavatosság a termék gyári hibájára és az anyaghibáira vonatkozik!

A vásárlási és szállítási feltételekben nem rögzített kérdésekben a mindenkori hatályos Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak.