Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fontos információk

 

1. A burkolatok, termékkép alatt vagy mellett megjelenő ára, egész dobozra vonatkozik. A m2 ár, a képre való kattintás után megjelenő, részletes információkat tartalmazó felület, egységár sorában látható.

2. A fényképészeti technika, valamint a gyártások szabványban megengedett eltéréseinek köszönhetően, a kerámia burkolatok megjelenése színárnyalatban különbözhet, a mintaként megtekintett, vagy a rendelés teljesítéseként kézhez kapott terméktől.

3. A "További képek" nézetben, a termékcsalád, fő képen lévőtől, esetleg árban és jellemzökben eltérő, más elemei is bemutatásra kerülhetnek.

4. A szaniter termékek ára, kiegészítőkkel bemutatott kép esetén is csak a gyártó kódjával jelzett fő darabra vonatkozik. A kiegészítő termékek (mosdóláb, szifontakaró, WC tető) külön rendelhetők.

5. A STEGU díszburkolatok sarokelemei, a megrendelt burkolólapokkal azonos színben szállítódnak. Rendeléskor a megjelenített sarokelem színét nem kell figyelembe venni.

6. Ahol kiegészítő termékek csatolására van lehetőség, ott az mindig 1 darab (1 doboz) mennyiségben kerül a kosárba. A kosár "Megtekintés" gombjára kattintva van mód a kiegészítő termék mennyiségének módosítására. 

7. Ahol 2 hét, vagy több a szállítási határidő, azt jelenti, hogy a terméket külföldről szállítjuk, a megrendelt mennyiségben. Ebben az esetben nem áll módunkban elfogadni a vásárlástól való elállás érvényesítését. Ezt, a vásárlási feltételek elfogadásával, a vásárló elfogadja.